- - - Hem - - Kundzon - - - Teknik - - - Specifikationer - - M2 - - - Historik - - - Uppgraderingar - - - Lyssna / köp - - -

T1

T1:an är vår första modell och har en lång historia med uppgraderingar bakom sig idag. T1:an är integrerad med stativen som också rymmer de mekaniskt isolerade delningsfiltrena - våra speciella - synkrona seriella delningsfilter - Direkt Referens.

Högtalarlådan som är handgjord i massivträ - ihop med aluminiumstativet och den massiva träfoten; utgör ett mekaniskt välfungerande system. Aluminiumet ger stabilitet och massivträet i båda ändar dämpar resonanserna väl.

Direkt synkront seriefilter

I och med att vi flyttade in delningsfiltret i stativen blev det möjligt med vad vi kallar direktkoppling. Signalen (plus o minus) kopplas direkt till diskantens plus och basens minus. Sekundärt går signalen sedan från högtalarelementen ner till delningsfiltret som är mekaniskt isolerat i stativet.

Det direktkopplade synkrona seriella filtret är det som gör T1:an till en unik högtalare och det har tagit runt 7 år att komma fram till där vi är idag. Gissningsvis är 75% av T1:ans utvecklingsarbete just delningsfiltret.

Vi är övertygade om att Klångedang T1 är en av marknadens bästa små högtalare.
Versioner:

  • T1 handbyggd i massivträ.
I prislistan angivna priser inkluderar installation av handlare. Men inkluderar inte resedebitering.
T1 har blivit så bra med Referens delingsfilter i stativen att vi därför har tagit bort den aktiva versioen. Utförande för aktiv drivning kan dock specialbeställas.